«Нардеп на розмову» – Володимир Пилипенко погодився

Проекти "Кола"
Ольга Матвієнко12 вересня 2014 о 07:013036 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 «Нардеп на розмову» – Володимир Пилипенко погодився
​У рамках проекту «Кола» «Полтавський народний депутате, до Вас запитання» ми зв’язалися із Володимиром Пилипенком і запросили його до редакції на інтерв’ю.

 «Нардеп на розмову» – Володимир Пилипенко погодився Володимир Пилипенко. Фото зі сторінки у "Фейсбуці"

Нагадаємо, що «Коло» запрошує на розмову 12 нардепів від Полтавщини розповісти про свої досягнення за два роки.

Щоб зв’язатися із народним депутатом Володимиром Пилипенком, почали із найпростішого – надіслали повідомлення у соціальній мережі «Фейсбук». Володимир Пилипович, судячи із записів на сторінці, часто з’являється у мережі, тож сподівалися на швидку відповідь. Наше повідомлення прочитали майже одразу після відправлення. Але відповіді не надійшло.

Проте випробовувати інші шляхи комунікації з нардепом все ж не довелося. До редакції зателефонувала помічник Володимира Пилипенка і розповіла, що їй доручили домовитися про інтерв’ю. Щоправда, приїхати до редакції народний обранець не має змоги через щільний графік роботи. Велику роль також відіграє, що депутат працює у Лубнах і до Полтави приїздить дуже рідко. Тому домовилися, що Володимир Пилипович радо відповість на запитання редакції у письмовому вигляді.

Як працював Володимир Пилипенко протягом двох років читайте на сайті незабаром.

Розповісти про депутатську діяльність погодилися також Сергій Каплін та Юрій Бублик.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter