Газовидобувна компанія купила трактор для сільради на Полтавщині

Суспільство
Ольга Матвієнко29 серпня 2016 о 16:37984 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Газовидобувна компанія купила трактор для сільради на Полтавщині
​Нову техніку отримали мачухівські комунальники.

Газовидобувна компанія купила трактор для сільради на ПолтавщиніЮрій Матюшко працюватиме на новій техніці. Фото із соціальної мережі

26 серпня комунальне підприємство Мачухівської сільської ради отримало новий трактор МТЗ-82.1 із спеціальним обладнанням.

Техніку, вартістю 800 тисяч гривень, придбала компанія Нафтогазвидобування. Про це повідомили на сторінці у Фейсбуці.

– Працювати на ньому буде Юрій Матюшко. Він має за плечима 30-річний досвід роботи трактористом, але зізнався – за кермо такої сучасної техніки досі не сідав. Із допомогою нового трактора мачухівські комунальники наводитимуть лад на території восьми населених пунктів сільради, де проживають більше 3,5 тисяч мешканців. Планують ліквідувати стихійні сміттєзвалища, нарешті подолати амброзію, тепер не боятимуться снігопадів узимку. Ще дуже важливо, що буде створено нові робочі місця, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Атракціон небаченої щедрості: держава безкоштовно роздала 16 спецдозволів на надра

Цього року Нафтогазвидобування планує спрямувати 11,2 млн грн у рамках соціальних проектів у Полтавській області. Основну частину коштів – 6,9 млн грн – виділять на реалізацію Стратегій соціального партнерства. Вони втілюються у життя спільно з громадськістю і владою трьох районів Полтавщини – Шишацьким, Полтавським і Миргородським. Це прокладення систем водопостачання, ремонти шкіл, придбання техніки для надання медичної допомоги тощо. Окрім того, ще 4,15 млн грн піде на ремонт сільських доріг, якими пересувається транспорт компанії.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter