Колишній директор школи №3: «Повагу батьків та дітей жодна влада у мене не відбере»

Суспільство
Андрій Іванов1 вересня 2016 о 13:331317 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Колишній директор школи №3: «Повагу батьків та дітей жодна влада у мене не відбере»
Євгеній Романов, колишній директор полтавської школи №3 прокоментував ситуацію зі своїм звільненням.

Колишній директор школи №3: «Повагу батьків та дітей жодна влада у мене не відбере» Євгеній Романов, колишній директор полтавської школи №3 прокоментував ситуацію зі своїм звільненням. Нагадаємо, що сьогодні батьки та діти влаштували акцію, на якіЄвгеній Романов. Фото з соцмереж

Нагадаємо, що сьогодні батьки та діти влаштували акцію, на якій ще раз нагадали громадськості, про своє прохання повернути директора. Сам же Євгеній Романов не був присутній на акції, але не відмовився вже потім у телефонній розмові дав невеличкий коментар журналісту «Кола».

Наводимо його слова повністю без скорочень:

– Я не хочу дуже сьогодні давати коментарів. Я не хочу чергового накалювання пристрастей та виливання бруду. Я не хочу себе захищати, я прийняв рішення керівництва таким, яким воно було. Без жодних пояснень чому. Мене ніхто з травня місяця не визивав, ні профільний заступник міського голови Світлана Тарашевська, ні керівник управління освіти Наталія Дорохова. Вони не попереджували, що контракт не будуть продовжувати, не пояснили жодної причини звільнення. Я не можу зараз йти кудись на акції, де знаходяться батьки та діти. От чесно… В душі я хочу, хочу їх підтримати, сказати їм величезне дякую за підтримку та їхню довіру. Просто не хочу давати жодних коментарів. Адже потім будуть розповідати, що я це організував, що я їх підставив. І профільне керівництво моє ніколи не повірить, що воно переступило не через Романова, а через думку батьків, бабусь, дідусів та їхніх дітей. Я протягом шести років працював для дітей, для їхніх батьків і звітувався перед ними та служив їм. А керівництво вважає, що я маю служити лише йому. Ось, мабуть чому ми не зрозуміли одне одного. Я маю подякувати батькам за тих розумних дітей, яких вони привели до мене, маю подякувати вчителям. Лише завдяки педагогам, з якими я працював ці шість років, я реалізував себе у якості директора. Не буду більше затьмарювати свята. Лише одне хочу сказати, що любов, повагу батьків та дітей жодна влада у мене не відбере.

Власне, початок історії: У Полтаві батьки учнів третьої школи протестують, щоб не звільняли директора

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter