Кременчуцьких мультиплікаторів відзначили на міжнародному фестивалі за мультфільм про Путіна

Суспільство
Ольга Матвієнко9 жовтня 2015 о 12:11900 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Кременчуцьких мультиплікаторів відзначили на міжнародному фестивалі за мультфільм про Путіна
​«Гумконвой від Путіна» отримав спеціальних диплом журі на фестивалі «Кінокімерія».

Кременчуцьких мультиплікаторів відзначили на міжнародному фестивалі за мультфільм про ПутінаКременчуцька студія «Березіль» створила мультфільм про Путіна

На Міжнародному фестивалі аматорського та професійного кіно «Кінокімерія» кременчуцька студія «Березіль» отримала спеціальний диплом за цикл патріотичних мультфільмів. Про це повідомили на сайті «Незалежне суспільне телебачення».

Серед найпопулярніших – «Гумконвой від Путіна», який завоював серця багатьох українців. У головних ролях – Володимир Путін, Михайло Пореченков, Йосип Кобзон, «гавкітливі» російські журналісти та кременчуцька собака-бандеряка.

Над створенням мультфільму працювали кременчуцькі учні, вихованці студії «Березіль» під керівництвом педагогів при Кременчуцькому міському центрі позашкільної освіти. Кажуть, що плоди своєї праці відправляли воїнам на Схід.

Серед 170 фільмів представлених на фестивалі «Кінокімерія» дітище кременчужан відзначили спеціальним дипломом журі.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter