На благодійному квесті полтавці зібрали для лікування хворих студентів близько 5 тисяч гривень

Суспільство
Надія Труш30 серпня 2016 о 09:51722 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На благодійному квесті полтавці зібрали для лікування хворих студентів близько 5 тисяч гривень
У пішо-квесті взяли участь 64 команди, вдалося зібрати 4 863 грн благодійних внесків.

На благодійному квесті полтавці зібрали для лікування хворих студентів близько 5 тисяч гривеньНа благодійному квесті полтавці зібрали для лікування хворих студентів близько 5 тисяч гривень. Фото rada-poltava.gov.ua

27 серпня на Театральній площі відбувся благодійний пішо-квест «25 кроків незалежності» присвячений 25-й річниці Дня незалежності та Дню Державного Прапора України. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Полтавської міськради.

Організаторами його виступили управління у справах сім'ї, молоді та спорту виконавчого комітету Полтавської міської ради спільно з квест-кімнатою «Заборонена локація», Всеукраїнським благодійним фондом допомоги та розвитку «HELP GROUP», Фундацією Регіональних Ініціатив та Студентською радою Полтави.

Цьогоріч у пішо-квесті взяли участь 64 команди. Серед учасників - школярі, студенти та інша молодь. На полтавців чекала незабутня гра з цікавими, непередбачуваними завданнями.

За результатами боротьби команд-учасників третє місце посіла команда «Ход конем», друге місце – «Ёжикус Vulgarus». За II та III призові місця учасники отримали грамоти та солодкі призи від управління у справах сім'ї, молоді та спорту виконавчого комітету Полтавської міської ради, сертифікати на гру від співорганізатора проекту Квест-кімнати «Запретная локация» та призами від партнера проекту мережі піцерій «Челентано».

Перше місце цього року посіла команда «Незалежні». Окрім грамоти, солодких подарунків та сертифікату на квест-гру та кубок, команда отримала головний приз - подорож до Західної України від генерального партнера проекту.

Не тільки учасники пішо-квесту могли розважитися цього дня. Для жителів міста, які не брали участі в квесті влаштували святково-розважальну програму. Полтавці мали змогу взяти участь у тематичних вікторинах, конкурсах, іграх, за участь в яких були передбачені призи. Завдяки небайдужим полтавцям, учасникам заходу, цьогоріч вдалося зібрати 4 863 грн благодійних внесків. Усі вилучені благодійні кошти від пішо-квесту та святково-розважальної програми будуть направлені на лікування хворих полтавських студентів.

До теми: Школярка з Полтавщини перемогла в міжнародному конкурсі дитячої творчості

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter