На Полтавщині у в’язницях обрали кращого кінолога та чотирилапого охоронця

Суспільство
Надія Труш4 липня 2015 о 13:341107 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині у в’язницях обрали кращого кінолога та чотирилапого охоронця
Злата, Мухтар, Лізка та їх господарі визнані кращими.

На Полтавщині у в’язницях обрали кращого кінолога та чотирилапого охоронцяНа Полтавщині у в’язницях обрали кращого кінолога та чотирилапого охоронця. фото надане прес-службою управління ДПТС України в Полтавській області

3 липня на базі виправної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області (№64) відбулись змагання з багатоборства кінологів серед працівників установ виконання покарань області.

Цього року в змаганнях взяли участь представники з чотирьох установ виконання покарань області (БВК №16, ПВК №64, КВК №69, ПУВП №23).

Молодші інспектори-кінологи та їх службові собаки демонстрували свої професійні навички у комплексі загальної підготовки, вправах на подолання смуги перешкод, роботі по сліду, виборі речі, пошуку стрільних гільз, обшуку місцевості і затриманні порушника.

– Я та моя особиста службова собака Злата вже другий рік поспіль беремо участь у даних змаганнях. Ця енергійна та спритна розумниця стала моїм найкращим другом, адже допомагає мені нести службу в Полтавській установі виконання покарань (№23),- розповідає молодший інспектор-кінолог відділу режиму і охорони Андрій Трофименко. – Для того, щоб робота кінолога була успішною, в неї потрібно вкладати душу і серце. Саме так я і роблю, і тому отримую від своєї роботи задоволення, а також привітність та підтримку свого захисника.

На Полтавщині у в’язницях обрали кращого кінолога та чотирилапого охоронця

За підрахунком балів члени журі визначили переможців. Набравши найбільшу суму балів. Перше призове місце вибороли молодший інспектор-кінолог відділу режиму і охорони Полтавської установи виконання покарань №23 сержант внутрішньої служби Андрій Трофименко та його службова собака Злата.

Друге місце отримали молодший інспектор-кінолог відділу охорони Полтавської виправної колонії №64 Олександр Васюта зі службовим собакою Лізка.

Третє місце посіли молодший інспектор-кінолог відділу охорони Кременчуцької виправної колонії №69 Дмитро Чопенко і службовий собака Мухтар.

Переможця нагородили кубком, а за призові місця учасникам вручили дипломи першого, другого та третього ступенів і подарунки, окрім яких, відповідно до наказу начальника управління ДПтС в Полтавській області переможці отримають ще й грошове винагородження.

До теми: У Полтаві злодії, тікаючи, випадково натрапили на кінологів: подробиці (відео)

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter