Пожежа через блискавку та «Мауглі-Принц»:огляд новин за тиждень у Полтаві

Суспільство
Надія Труш24 липня 2016 о 17:02891 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Пожежа через блискавку та «Мауглі-Принц»:огляд новин за тиждень у Полтаві
Пропонуємо пригадати новини у Полтаві та області за тиждень із 18 по 24 липня.

Пожежа тижня

18 липня, близько 18-ї години у багатоповерхівці на Першотравневому проспекті сталася пожежа. У будинок влучила блискавка. Пожежа виникла у будинку за номером 13а. Від вогню вщент знищені дах і горище, одна квартира згоріла. Депутати прийняли рішення виділити додаткові кошти у сумі 1 мільйон гривень на капітальний ремонт покрівлі. Також, запропоновано внести зміни до Програми соціального забезпечення та соціального захисту населення м. Полтава «Турбота» на 2016 рік: виділити матеріальну допомогу в сумі 185 тисяч гривень родині Курінкових, квартира яких найбільше постраждала внаслідок пожежі.

Замінування тижня

19 липня на лінію «102» надійшло анонімне повідомлення про замінування приміщення Лохвицької районної державної адміністрації, в якій розташована окружна виборча комісія 151 округу.

:огляд новин за тиждень у Полтаві

Вибори

21 липня ЦВК обробила 100% протоколів проміжних виборів до Верховної Ради України по 151 виборчому округу. Руслан Богдан переміг в окрузі, отримавши 21,64% голосів виборців.
Олексій Рябоконь, який посів другу сходинку, отримав 16,72% голосів.

Знахідка тижня

У Кременчуці знайшли 6-річного хлопчика, який не вміє ходити, говорити і їсть квіти. Дитина не володіє соціальними навичками. Згодом з’явилася інформація, що хлопчика звуть Принц Огли, і він із Миколаєва.

:огляд новин за тиждень у Полтаві

До теми: Читайте головні події минулого тижня

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter