Полтавці розказали, що думають про шкільний ринок у центрі міста (ВІДЕО)

Суспільство
Ольга Матвієнко7 вересня 2016 о 08:011256 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавці розказали, що думають про шкільний ринок у центрі міста (ВІДЕО)
​Потрібен чи не потрібен шкільний базар на центральній вулиці дізнавалося ГромадськеТБ.Полтава.

Полтавці розказали, що думають про шкільний ринок у центрі міста

Із року в рік, ще з радянських часів, наприкінці літа в центрі Полтави з’являється шкільний ринок, який нагадує про наближення нового навчального року.

З одного боку, ринок несе в собі користь для полтавців. В одному місці можна придбати одразу все необхідне для дитини, підготувавши її до школи на рік вперед.

Тим не менш, зараз полтавці скаржаться, що ринок стає все довшим та відкривається вже не в серпні, а в кінці липня. Намети виглядають неестетично, псуючи вигляд центральної вулиці міста, а дим цигарок всередині торгового ряду перетворює її щось на кшталт ринку «Барабашово», переймаються пересічні громадяни.

Чи потрібен шкільний ринок у такому вигляді на вулиці Соборності чи, можливо, його взагалі недоречно розміщувати в центрі міста – з’ясовувало ГромадськеТБ.Полтава у рамках проекту «Правда і Дійсність».

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter