Полтавцям допоможуть відкрити власний бізнес

Суспільство
Ольга Матвієнко3 липня 2015 о 11:091167 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавцям допоможуть відкрити власний бізнес
Відкрили інформаційно-консультативний центр Держслужби зайнятості.

Полтавцям допоможуть відкрити власний бізнес

У Полтаві за участю голови Державної служби зайнятості України Ярослава Кашуби відкрили інформаційно-консультативний центр цієї служби. Поки що це другий такий заклад в Україні. Перший нещодавно відкрили у Харкові. Про це повідомляє Урядовий портал.

– Служба зайнятості України нині визначила одним із пріоритетів допомогу людині, яка хоче стати самозайнятою, відкрити власний бізнес, – зазначив посадовець під час урочистостей. – На нашій базі ми активізували семінари, опрацьовуємо відповідні механізми правильного навчання для підприємницької діяльності. Після того як людина розробить та захистить свій бізнес-план, протягом півроку з нею безкоштовно працюватимуть юристи, бухгалтери, представники бізнесу. Кошти на відкриття власної справи можна буде отримати через Фонд соцстрахування. Цього року на базі служби створять електронний кабінет роботодавця та всеукраїнську електронну базу резюме. – Проблема зайнятості населення нині першочергова, тому беремо активну участь у її розв’язанні, – прокоментував голова Полтавської облдержадміністрації Валерій Головко. – Нині до полтавців, які не мають роботи, додалися й учасники АТО. Наша спільна мета – зменшити рівень безробіття в області й збільшити для людей можливості працевлаштування. У новому центрі надаватимуть ресурсні та інформаційні послуги європейського рівня, орієнтовані на різноманітні соціальні групи та вікові категорії населення, а також роботодавців. З допомогою фахівців служби зайнятості за лічені хвилини можна буде скласти резюме та безкоштовно розмістити його в Інтернет, відвідати семінари й тренінги з техніки пошуку роботи, вибору професії, організації підприємницької діяльності.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter