Полтавцям надають правову допомогу на дому

Суспільство
Надія Труш29 травня 2016 о 13:36607 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавцям надають правову допомогу на дому
Щоб отримати адресну правову допомогу на дому, потрібно зателефонувати у центр надання безоплатної правової допомоги.

Полтавцям надають правову допомогу на домуПолтавцям надають правову допомогу на дому. Фото bug.org.ua

Вже майже рік Перший полтавський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги забезпечує безоплатною правовою допомогою мешканців 11 районів Полтавської області та 1-го району м. Полтави.

Для того, щоб отримати адвоката за рахунок держави люди звертаються до місцевого центру, який розташований за адресою: м. Полтава, вулиця Міщенка, 2.

Проте, не всі з них об’єктивно мають можливість особисто прийти до офісу місцевого центру та заповнити звернення. Це можуть бути такі причини як фізичні вади, брак коштів, відсутність транспортного сполучення з Полтавою та безліч інших, які можуть виникнути в будь-який момент.

Працівники Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги запровадили в своєму центрі практику адресної безоплатної правової допомоги. Наприклад, 27 травня директор Першого полтавського МЦ з надання БВПД Ігор Рибас забезпечив надання безоплатної вторинної правової допомоги особі – інваліду І групи з дитинства, яка проживає в одному з важкодоступних населених пунктів Великобагачанського району Полтавської області – селі Бірки.

Жінка – інвалід І групи з дитинства та не має змоги особисто прибути до місцевого центру, але має проблеми правового характеру. Тому Ігор Рибас разом із адвокатом системи БПД Сергієм Глазковим здійснили виїзд до її помешкання.

Після оформлення всіх необхідних документів, призначений адвокат Сергій Глазков провів конфіденційне побачення з клієнткою, в ході якого було проведено аналіз документів та отримано певні пояснення. Таким чином, жителька Бірок отримала не тільки кваліфіковану допомогу адвоката за рахунок держави, а й значно підвищила шанси вирішити спір на свою користь.

Для осіб, які потребують допомоги адвоката, але не мають змоги самостійно прийти до офісу безоплатної вторинної правової допомоги працюють наступні номери телефонів: (0532)50-27-22, 0800213103 (безкоштовний з усіх телефонів). В центрі наявний скап-зв'язок –nbvpdpoltava1.

Окрім того, Перший полтавський місцевий центр безоплатної вторинної правової допомоги співпрацює з районними управліннями праці та соціального захисту населення, територіальними центрами соціального обслуговування, в які можна звернутись за допомогою встановлення зв’язку із центром правової допомоги.

До теми: Внутрішньо переміщеним особам у Полтаві надаватимуть безоплатну правову допомогу

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter