Полтавцям показали, де можна здати відходи на утилізацію (карта)

Суспільство
Ольга Матвієнко27 листопада 2015 о 18:032053 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавцям показали, де можна здати відходи на утилізацію (карта)
​Макулатура, батарейки, склобій, скляні та пластикові пляшки, поліетилен, алюмінієві банки – не весь перелік того, що можна здати на утилізацію.

Полтавцям показали, де можна здати відходи на утилізаціюЗ’явилася карта пунктів прийому побутових відходів у Полтаві. Фото – www.ukrpryroda.org

Видання «Велика Епоха» розробило інтерактивну карту «Куди в Полтаві здати відходи». Вона допоможе жителям міста розділяти сміття і таким чином зробити свій внесок у чистоту міста і здоров’ї майбутніх поколінь. Такі карти вже створені для великих міст України – Києва, Львова та Харкова.

Картка розроблена на основі інформації, наданої громадською організацією «ЕкоЛтава».

На карті відзначені пункти, де приймають макулатуру, батарейки, склобій, скляні та пластикові пляшки, поліетилен, алюмінієві банки та інші види відходів.

Автори проекту зазначають, що це не остаточна версія карти. Можна писати в коментарях (або на пошту info@epochtimes.com.ua) свої зауваження щодо розташування того чи іншого пункту, а також повідомляти про нові пункти або ті, які існують, але на карті не позначені.

Як внести внесок у збереження навколишнього середовища і підтримати роздільний збір відходів:

1. За власною ініціативою розділяти відходи, а не викидати все в один кошик.

2. Відзначити на додатковій карті, вказати в коментарях або повідомити поштою info@epochtimes.com.ua пункти прийому різних відходів, які відсутні на основний карті, але ви знаєте, що вони є.

3. Допомогти в створенні списку місць, де приймають відходи в інших містах (крім Києва, Харкова, Дніпропетровська, Одеси, Львова, Полтави, Броварів). Для цього скачайте таблицю, заповніть її і надішліть на: info@epochtimes.com.ua.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter