У дохід родин військових не рахуватимуть їхній заробіток під час АТО

Суспільство
Ольга Матвієнко10 серпня 2016 о 10:44820 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У дохід родин військових не рахуватимуть їхній заробіток під час АТО
При отриманні соціальної допомоги необхідно надавати довідку про участь в АТО.

У дохід родин військових не рахуватимуть їхній заробіток під час АТОФото – zz.te.ua

Набрав чинності Закон щодо поліпшення соціального захисту членів сімей учасників АТО. У газеті «Урядовий кур’єр» від 6 серпня 2016 року № 147 опублікували Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченним сім’ям» щодо соціального захисту членів сімей учасників антитерористичної операції.

Про це йдеться на сайті Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО.

Закон передбачає, зокрема, не включати до сукупного доходу сім’ї грошове забезпечення військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складу, які беруть безпосередню участь в антитерористичній операції, на час її проведення.

Законом встановлено, що до заяви про надання державної соціальної допомоги додається довідка встановленої форми про безпосередню участь особи у антитерористичній операції.

Реалізація Закону дозволить покращити матеріальне становище малозабезпечених сімей, члени яких беруть участь у антитерористичній операції.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter