У Полтаві одночасно відбулися чотири мітинги (ФОТО)

Суспільство
Надія Труш26 липня 2016 о 10:401739 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві одночасно відбулися чотири мітинги (ФОТО)
Сьогодні, 26 липня, у під будівлею біля Полтавської облради відбулися чотири малолюдні мітинги.

У Полтаві одночасно відбулися чотири мітинги. Фото Надії Труш

Спочатку акцію оголошували як черговий протест проти тарифів на комунальні послуги, плата за які значно зросла з 1 липня. Це, до речі, за останній місяць це уже другий мітинг проти високих тарифів. Через те, що цього дня проходить сесія облради, одночасно відбувалися ще три мітинги.

На мітингу проти високих тарифів в основному – пенсіонери. Стоять дещо збоку. По центру – ініціативна група із села Копили що під Полтавою (мітингували проти будівництва автодороги Київ-Харків-Довжанський, мовляв, будівництво здійснюється із грубими порушеннями норм) та із Біликів (люди вкотре приїхали мітингувати проти свинокомплексу).

Трохи далі від адмінбудівлі зібралося кілька десятків ветеранів МВС. Вони уже влаштовували акцію протесту 1 червня, вимагали повернути їм пільги та вимагали перерахунку пенсій, відповідно до реформи міліції у поліцію. Цього разу вирішили знову делегувати на засідання сесії.

Трохи згодом очікуйте на нашому сайті розгорнутий репортаж із подій, зараз до вашої уваги фоторепортаж.

До теми: Якщо полтавська влада накладе мораторій на підвищення тарифів, відшкодовуватиме їх з бюджету міста

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter