У Полтаві збираються мітингувати проти підвищення тарифів

Суспільство
Надія Труш4 липня 2016 о 15:181834 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві збираються мітингувати проти підвищення тарифів
6 липня у Полтаві мітингуватимуть проти підвищення тарифів на комунальні послуги.

У Полтаві збираються мітингувати проти підвищення тарифів

Оголошення про акцію протесту, яка розпочнеться о 10 годині на площі біля Полтавської ОДА, розмістив у соціальній мережі депутат Полтавської міськради Олександр Шамота.

«Вічний революціонер» Полтави знову збирається вивести людей на вулиці під прапорами «Партії простих людей Сергія Капліна».

До речі, подібні мітинги уже проходили в інших містах України. Зокрема, наприкінці червня мешканці Павлограда на Дніпропетровщині вийшли з протестом проти підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги. Таку ж акцію влаштовували й біля будівлі Кабінету Міністрів України. Нині ж до хвилі протестів планує приєднатися Полтава. Минулого 2015 року полтавці уже мітингували проти високих тарифів на комунальні послуги, навіть приїжджали нардепи Юрій Бублик і Олег Тягнибок. Однак масові протести не дали очікуваних результатів.

З 1 липня в Україні подорожчали тепло і гаряча вода. Значне подорожчання послуг пов'язане з новою єдиною ціною на газ для населення і постачальників.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter