У редакції «Коло» відбулася «гаряча» телефонна лінія з начальником Полтавського відділення поліції № 1

Суспільство
Надія Труш8 вересня 2016 о 13:01951 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У редакції «Коло» відбулася «гаряча» телефонна лінія з начальником Полтавського відділення поліції № 1
Полтавці мали можливість поспілкуватися із начальником відділення поліції № 1 Полтавського відділу поліції (обслуговує Київський район міста Полтава) Сергієм Махно.

У редакції «Коло» відбулася «гаряча» телефонна лінія з начальником Полтавського відділення поліції № 1. Фото Ольги Матвієнко

Спілкування тривало годину. Люди дякували за роботу дільничним відділу поліції №1, цікавилися принципом отримання дозволів на вогнепальну зброю, повідомляли про свою проблеми.

Під час спілкування Сергій Махно розповів також і про те, який район міста вважається найбільш спокійним, а в якому, навпаки, криміногенна ситуація дещо неспокійна.

Також начальник відділення поліції №1 розповів про «рейтинг» «популярних» у Полтаві видів злочинів, зокрема, про шахрайство та крадіжки та про винахідливість і підготовленість зловмисників. Більше про «гарячу» телефонну лінію можна прочитати у газеті «Коло» та на нашому сайті згодом.

До теми:У Полтаві шахраї маскуються під соцпрацівників: поради поліції, як вберегтися

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter