У селі під Полтавою на дітей напали роми

Суспільство
Ольга Матвієнко6 вересня 2016 о 08:441741 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У селі під Полтавою на дітей напали роми
​Інцидент стався у Макухівці.

У селі під Полтавою на дітей напали роми

На Полтавщині, у селі Макухівка роми напали на дітей та побили місцевих жителів. На місці вже працюють поліцейські.

За словами селян, це зробили приїжджі роми. Інцидент трапився у суботу. Місцева дітвора бавилися на дворі, коли на них напала група ромів. Про це йдеться у сюжеті 24 каналу.

– Вони чіплялися до дітей. Гнали їх до лісу. Діти тікали, бо за ними гналися з сокирами, з сапками, з залізними палицями. Діти були наскільки залякані, що перших 15-20 хвилин ніхто навіть їх не міг розговорити, – розповіла мешканка села Макухівка.

Читайте також: «Сільські традиції» заявляють про спробу рейдерського захвату, а жителі Біликів знову блокують підприємство

Дорослі, які вирішили розібратися у ситуації, отримали травми. Одному чоловіку розбили голову. Він зараз у лікарні. Люди стверджують, що роми були напідпитку.

Люди звернулися до правоохоронців. Наразі нікого не затримали, а лише склали протокол і допитали учасників конфлікту.

У Макухівці роми проживають понад десять років. Завжди знаходили спільну мову з місцевими, а кілька тижнів тому до однієї із родин ромів приїхали гості. Із цього часу жити у селі стало небезпечно.

Тепер місцеві вимагають затримати нападників. У село вже прибула поліція.

Після конфлікту місцеві роми на вулицях села не з’являються. Ситуацію не коментують. А правоохоронці обіцяють два тижні патрулювати вулиці та перевірити всіх немісцевих.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter