Учням полтавського ліцею провели екскурсію у виправній колонії

Суспільство
Надія Труш19 листопада 2015 о 16:001235 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Учням полтавського ліцею провели екскурсію у виправній колонії
Учні ліцею дивилися, як живуть в’язні.

Учням полтавського ліцею провели екскурсію у виправній колоніїУчням полтавського ліцею провели екскурсію у виправній колонії

17 листопада учні Полтавського професійного ліцею відвідали виправну колонію №64.

Екскурсію для гостей провів виконуючий обов’язки начальника установи підполковник внутрішньої служби Вадим Алєксєєнко, інформує прес-служба управління ДПтС України в Полтавській області.

Учні відвідали їдальню, цех для приготування їжі, пекарню установи, де їх пригостили обідом та щойно випеченим хлібом. Також побували у приміщеннях гуртожитку установи, де мали змогу побачити умови, в яких проживають засуджені.

Окрім цього, учні оглянули навчальний центр при установі, де засуджені навчаються за різними спеціальностями, які допоможуть їм у працевлаштуванні після звільнення.

Гостям показали медичну частину установи та спеціалізовані кабінети для обстеження та лікування засуджених. Начальник медичної частини колонії №64 майор внутрішньої служби В’ячеслав Острівний розповів молоді про особливості надання медичної допомоги в установі.

Учнівська молодь відвідала клуб установи та зустрілася із засудженим Романом, учасником вокально-інструментального ансамблю установи, який розповів їм про свою долю: як потрапив до колонії, про те, що шкодує про вчинене, наголосивши при цьому, що, які б добрі побутові умови в установі не були, та вдома краще.

Також юні гості відвідали храм Святителя Миколая, що знаходиться на території установи.

– Такі заходи у Полтавській виправній колонії (№64) проводяться не вперше. Метою подібних заходів є профілактика правопорушень серед підростаючого покоління, – зазначив виконуючий обов’язки начальника установи Вадим Алєксєєнко.

До теми: У жіночій колонії під Полтавою засуджені змагалися за право бути найкращим кухарем (фото, відео)

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter