В Україні хочуть створити групу по боротьбі з рейдерством

Суспільство
Юлія Обелець9 серпня 2016 о 15:50752 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 В Україні хочуть створити групу по боротьбі з рейдерством
Міністерство юстиції України ініціює створення групи по боротьбі з рейдерством

В Україні хочуть створити групу по боротьбі з рейдерствомВ Україні хочуть створити групу по боротьбі з рейдерством. Фото – newsnetwork.tv

Про це повідомив заступник глави Мін'юсту з питань державної реєстрації Павло Мороз, передає Еспресо.TV.

– Якщо відбувається рейдерське захоплення, перша інстанція, до якої треба звернутися, - це Національна поліція. Ми вже підготували проект і найближчим часом йоо підпишуть. Це проект меморандуму з поліцією та органами МВС. Ми хочемо створити спільну групу, яка б ефективно і миттєво реагувала на будь-які рейдерські захоплення, які відбуваються в нашій країні, - повідомив Мороз.

Він наголосив, що мова йде про можливості отримання на паперовому бланку свідоцтва про право власності на об'єкт, щоб подальша реєстрація без такого бланка була неможливою.

Також Мін'юст пропонує зрівняти права нотаріусів з іншими державними реєстраторами.

– Як тільки кримінальна відповідальність реєстраторів та заявників буде посилена, як тільки будуть перші випадки арештів рейдерів, я переконаний, що рейдерство в нашій країні зійде нанівець, - заявив він.

Мороз додав, що всі зміни винесуть на розгляд робочої групи, а законопроект підготують до кінця серпня.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter