Завдяки участі у Толоці, мешканці будинку на Євгена Сверстюка, 35 отримали нові вікна

Суспільство
Наталія Сіробаб12 вересня 2016 о 14:28892 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Завдяки участі у Толоці, мешканці будинку на Євгена Сверстюка, 35 отримали нові вікна
Одержавши заслужену нагороду, люди зібрали гроші та зробили самотужки ремонт.

Завдяки участі у Толоці, мешканці будинку на Євгена Сверстюка, 35 отримали нові вікнаЗавдяки участі у Толоці, мешканці будинку на Євгена Сверстюка, 35 отримали нові вікна, фото з сайту nova.poltava.ua (2 шт.)

У Полтаві, на Климівці, у старому 16-квартирному будинку, зведеному 1968 року, живуть переважно самі пенсіонери. Але це не завадило мешканцям першого під’їзду зробити хороший ремонт, йдеться на сайті nova.poltava.ua. За новою адресою Євгена Сверстюка, 35 (колишня Гайдара) усюди квіти, новий пофарбований штахетник, розмальовані візерунками лавиці.

Люди розповідають, як сталося, що їхній будинок став близьким до взірцевого.

Ганна Деркач спочатку соромиться хизуватися досягненнями. Та, підбадьорена сусідкою Валентиною Кобзарь, однією з ініціаторок таких позитивних змін у будинку, розповідає: –– -– – Вставили ми нові двері в під’їзді й вирішили також зробити ремонт. Але спочатку потрібно було замінити старе гниле вікно. Пішли до Лева Жиденка з проханням допомогти. Лев Анатолійович запропонував взяти участь у Толоці й спробувати стати її призерами, щоб отримати нові вікна. Так ми й зробили. Дружно вийшли на Толоку, з 10-ї ранку до пізнього вечора працювали. Зробили фундамент, лавиці, штахетник, пофарбували зупинку і стали призерами.

Завдяки участі у Толоці, мешканці будинку на Євгена Сверстюка, 35 отримали нові вікна

Отримавши свій приз, мешканці під’їзду зібрали гроші та зробили самотужки ремонт.

Віктор Кошельник, чиїми руками здебільшого і робився ремонт, каже:

– Зробили двері спочатку, пофарбували, поміняли вимикачі, розетки, поштові ящики пересунули та пофарбували. Треба працювати, а не лежати перед телевізором.

А його дружина Віра Володимирівна підтримує:

– Хочеться, щоб ініціативу перейняли інші люди. У чистенькому, гарненькому почуваєшся веселіше, здоровіше і, взагалі, приємніше.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter