І в Лубнах бігали на шпильках

Ритм життя
Ольга Матвієнко11 липня 2014 о 09:1823532 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 І в Лубнах бігали на шпильках
Цікаве спортивно-розважальне шоу під назвою «Забіг на шпильках» вперше пройшло в Лубнах.

Його організували та провели разом зі спонсорами керівники служб таксі міста.

І в Лубнах бігали на шниплькахЗабіг на шпильках провели у Лубнах вперше. Фото автораЗмагання, в якому дівчата долали 60-метровку на 9-сантиметрових підборах, відбулося на головній площі міста – Володимирському майдані.

– Подібні змагання вже пройшли в Одесі, Києві, Полтаві, інших обласних центрах. Мабуть, ми були першими, хто «Забіг на шпильках» провів в невеликому містечку. Ми започаткували це в Лубнах і розширили: від змагань до маленького спортивно-мистецького шоу за участю спонсорів, – розповідають організатори Людмила Руденко та Євген Зот.

Взяти участь в незвичайній естафеті планували чимало мешканок Лубен, але не всі пройшли відповідний дрес-код і залишилося 14 учасниць. Улюблені черевики, гламурний вигляд, гарний настрій та воля до перемоги – ось що при собі мали учасниці своєрідних змагань. У підсумку найкращий результат під час забігу показала Наталка Крилова. Переможниця отримала 3 тисячі гривень і золотий ланцюжок з кулоном у вигляді черевичка.

– Не дивлячись на те, що я мала непогані показники у спорті (до народження дітей займалася легкою атлетикою), проте доріжка є доріжка, а підбори є підбори. Тому не була впевнена, але куми говорили, щоб йшла. Адже маю високу швидкість на коротких дистанціях. Все ж, несподівано для себе, в черевиках з 10,5-сантиметровими підборами, стала переможницею цього чудового спортивного шоу, – розповіла 32-річна переможниця забігу.

І в Лубнах бігали на шпилькахПереможниця змагань Наталія Крилова зліва. Фото автора

Другою стала 28-річна лубенка Юлія Сисенко, яка заслужено виборола грошову винагороду в сумі 2 тисячі гривень, а «бронзу» і 1 тисячу гривень здобула 31-річна Тетяна Шевченко.

Організатори вирішили нагородити і учасницю, яка стала четвертою – це 23-річну лубенку Олену Дробянську, у якої в одному з забігів просто розірвалися босоніжки з 10-сантиметровим підбором. Цікаво, що ця дівчина встигла взути інші запасні черевички (із підбором, вищим ще на 3 сантиметри) і в останньому забігу пробігла вдало, посівши серед учасниць високе четверте місце з грошовою винагородою у 500 гривень.

Крім основної частини – забігу – багатими на призи була і розважальна частина свята. Серед гостей розіграли сертифікати на відвідування кафе, покупки в магазині одягу, походи в боулінг, сертифікати на мийку авто. Лубенський інтернет-магазин надав цінні призи – смартфон та багатофункціональний принтер. Головним призом розіграшів стала путівка до Європи.

Юрій Климченко

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter