Незважаючи на АТО, у Полтаві не зменшується весільний ажіотаж

Ритм життя
Ольга Матвієнко9 липня 2014 о 18:4520182 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Незважаючи на АТО, у Полтаві не зменшується весільний ажіотаж
​Незважаючи на тривожну ситуацію на Сході країни та антитерористичну операцію, яка по суті є неоголошеною війною, у Полтаві не меншає бажаючих одружитися.

Не дивлячись на АТО у Полтаві не зменшується весільний ажіотажПолтавці не поспішають відкладати весілля. Фото – charivne.info

8 липня українці відзначали День родини. А родина починається саме із взаємного бажання пари одружитися.

Задавалося, найбільше впливає на кількість весіль стабільна ситуація в державі. Проте у Центральному відділі РАЦС міста Полтави стверджують, що потік бажаючих одружитися не меншає і цього літа.

Часом, звичайно, пари забирають заяви, але працівникам РАЦС не відомо про випадки, щоб це траплялося через ситуацію в країні.

– Заяв подають, як і в минулому році. Ми не відчули ніяких змін, – говорить Тетяна Водяник, заступник начальника Центрального відділу РАЦС. – У червні одружилися 260 пар. Будуть весілля і в липні, і в серпні, і у вересні. На ці місяці вже подали багато заяв.

Поки у відділі реєстрації поки не можуть назвати кількості наречених на два літні місяці та початок осені.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter