Під Полтавою молодь три дні вчилася воювати

Ритм життя
Ольга Матвієнко6 жовтня 2014 о 16:052956 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Під Полтавою молодь три дні вчилася воювати
​Протягом трьох днів молодь засвоювала навички військової підготовки та виживання у лісі.

Полтавці три дні вчилися виживати у лісіДнями завершилася триденна мандрівка Полтавщиною патріотичної молоді «Укроп», що відбулася за ініціативи і під керівництвом представників полтавського осередку Пласту – Національної Скаутської Організації України. У мандрівці взяли участь більше 25 хлопців та дівчат. За мету організатори поставили навчання молоді навичок загальновійськової підготовки та виживання у природі. У програму заходу включили і марш-кидки, і маскування, і гру в лісі із страйкбольною зброєю.

Усьому цьому молодь навчали неподалік захід села Головач, на базі колишнього дитячого табору «Супутник». Випробувати себе приїхали юнаки та дівчата від 14 до 20 років. Багато із них вперше почули про Пласт і можливість взяти участь у такому курсі підготовки. Це – школярі та студенти із Полтави, Черкас, Ковалівки, Соляниці, Кременчука.

Полтавці три дні вчилися виживати у лісі

У зв’язку із ситуацією в країні, є нагальна потреба надати молоді саме знання та навички з військової справи, говорять пластуни. Учасники мандрівки із цікавістю вивчали будову автомата та пробували самі збирати та розбирати зброю, пізнавали ази рукопашного бою та стріляли із пневматичної зброї. Увечері практичні заняття змінювалися теоретичними. Отримані від інструкторів знання прийшлися до речі під час підсумкової стратегічної гри у страйкбол.

Полтавський Пласт обіцяє, що таку мандрівку здійснили не останній раз. Про усі наступні заходи можна дізнатися на сторінці організації в соціальній мережі.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter