Полтавців закликали прийти на масове обливання, аби допомогти армії

Ритм життя
Юлія Обелець13 вересня 2014 о 09:032279 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавців закликали прийти на масове обливання, аби допомогти армії
Жителів та гостей обласного центру запрошують приєднатися до флешмобу, в ході якого збиратимуть кошти на потреби бійців АТО.

Полтавців закликають прийти на масове обливання, аби допомогти арміїФото з групи Ice Bucket Challenge Poltava

Флешмоб пройде у неділю, 14 вересня, у рамках відомого Ice BucketChallenge – обливання холодною водою. Початок о 14.00. місце проведення – Корпусний парк.

Полтавців закликають прийти на масове обливання, аби допомогти армії

– З нас якісне відео, вода, відра та крута атмосфера! З тебе добровільна пожертва на потреби АТО, – пишуть організатори у відкритій спільноті Ice Bucket Challenge Poltava.

Нагадаємо, що полтавці активно допомагають українським бійцям, що в зоні АТО. Окрім збору коштів, в’яжуть шкарпетки та плетуть маскувальні сітки.

Довідково: "Ice Bucket Challenge" (також використовується ALS Ice Bucket Challenge) – кампанія, спрямована на благодійництво, сенс якої в обливанні себе відром крижаної води. Мета – отримати кошти в фонд з вивчення аміотрофічного бічного склерозу, за даними Вікіпедії. Флешмоб набрав популярністы в соціальних мережах у серпні.За правилами, учасник, що облив себе відром крижаної води, має право кинути виклик ще трьом учасникам. Протягом 24 годин вони повинні зробити те ж саме. У разі відмови від участі в акції людина повинна внести пожертвування в доброчинний фонд в розмірі $100, в разі прийняття сума складає всього $10. В Україні ця акція набула дещо іншого характеру - це збір коштів, які будуть направлені у зону АТО. Правила залишаються ті ж самі, але пожертвування відбувається не у долларах, а у гривнях.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter