Велосипедисти із Полтави та Сум проїдуть назустріч 200 кілометрів

Ритм життя
Ольга Матвієнко7 липня 2014 о 07:081492 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Велосипедисти із Полтави та Сум проїдуть назустріч 200 кілометрів
Традиційний 200-кілометровий заїзд до міста Охтирки відбудеться 5 липня.

Велосипедисти із Полтави та Сум проїдуть на зустріч 200 кілометрівФото – www.velopoltava.org

О 08.00 з привокзальної площі Полтава-Київська стартує полтавська група велосипедистів, яка проїде марафон відстанню 200 км. Одночасно з міста Суми стартує інша група веломарафонців, повідомляють в ГО «Велополтава».

Бревет на 200 км «Охтирський транзит», таку назву має марафон, проводить Рандонерський Клуб «Velo-Sport Sumy Randonneurs» згідно з щорічним Міжнародним Календарем Всесвітньої асоціації рандонерів «Les Randonneurs Mondiaux», затвердженим Паризьким Клубом «Audax Club Parisien».

На велофорумі «БЫСТРЕЕ ВЕТРА» вже зареєструвалися 29 учасників, серед них 3 жінки. Є велосипедисти і з інших міст: Запоріжжя, Кобеляки, Котельва і навіть учасник із Кувейту.

Всі учасники марафону, які стартують із Сум і Полтави, зустрічаються на спільному контрольному пункті в місті Охтирка і повертаються в свої міста. Щоб отримати нормативний залік, учасники марафону повинні здолати відстань 200 км за 13 годин 30 хвилин.

Організатори запрошують полтавців підтримати учасників марафону на старті або фініші – біля Хреста Козацької слави (Панянський бульвар). Орієнтовний час прибуття лідерів в «жовтих майках» – 13:53. Видовищного фінішу не обіцяють, бо кожен буде їхати своїм темпом, але цікаве спілкування гарантоване.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter