Костюми на Хеловін робимо своїми руками

Родина
Юлія Малицька30 жовтня 2014 о 07:1512556 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Костюми на Хеловін робимо своїми руками
Порадуй дитину: зроби для неї і для себе костюм на Хеловін.

Костюми на Хеловін робимо своїми рукамиsoscuisine.com

Зовсім "юне" в нашій країні, але таке "жахливе і страшне", свято Хеловін, що холодить душу, полюбилося і дітлахам, і дорослим. Як же підготуватися до цього свята?

По-перше, треба накупити побільше цукерок, щоб роздавати їх дітям, і запросити гостей на костюмований бал. По-друге, треба зробити собі та своїй дитині костюми на Хеловін. Найпростіше, звичайно, купить костюми на Хеловін у спеціалізованому магазині. Але наскільки цікавіше й захопливіше, використовуючи підручні матеріали, виготовити їх разом із дитиною. Дізнайся, як можна зробити костюми на Хеловін власними руками.

Найпростіші костюми на Хеловін - мумія і привид

Костюми на Хеловін робимо своїми рукамиmy-life.ua

Стати мумією на Хеловін дуже просто, цей костюм можна виготовити за півгодини. Вам знадобиться кілька широких бинтів. Спочатку обмотай дитину, а потім себе. Для більшого страху бинти можна розмалювати червоною фарбою. Напевно, дитині сподобається робити костюм привида на Хеловін. Ну коли ще мама дозволить порізати простирадло? Щоб зробити костюми привидів на Хеловін, вам знадобиться два білих простирадла і дві пари ножиць - щоб і дитина могла вирізати очі й рот для привида.

Для найбільш кровожерливої сім'ї - костюми лікарів-убивць

Плюс цих костюмів на Хеловін у тому, що їх не тільки легко, але й весело робити. Візьміть стільки білих халатів, скільки буде членів у вашій команді "швидких убивць". Потім вимажте халати червоною фарбою.

Також потрібні як аксесуари пилки, сокири, закривавлені ножі та скальпелі. Якщо дитина маленька, не варто занадто захоплюватися цією тематикою, адже її можна серйозно налякати.

Відьма і баба-яга - найулюбленіші костюми на Хеловін

Костюми на Хеловін робимо своїми руками

А треба, щоб зробити такі костюми, зовсім небагато: знайти пару старих суконь темного кольору, пошматувати їх, прикрасити павучками, зміями й жабами - цю живність можна купити в магазині іграшок.

Потім потрібно подбати про ніс гачком і мітлу - ці аксесуари можна купити або зробити: мітлу - з гілочок, ніс - із картону. Також можна підібрати чарівний капелюшок-ковпак.
Не забудь перед вечіркою нанести правильний макіяж. Наприклад, за допомогою фарб для боді-арту розмалюй обличчя собі й маленькій відьмочці.

Костюми зомбі на Хеловін

Костюми на Хеловін робимо своїми рукамиpodelkidlyadetei.ru

Чарівна родина зомбі на Хеловін - те, що треба для найстрашнішої вечірки року. Для костюма зомбі знадобиться старий одяг "незрозумілого" темного або світлого кольору. Щоб отримати ефект старого одягу, на речах можна зробити вигорілі плями за допомогою звичайної білизни. Волосся можна посипати борошном або крейдою, щоб воно було як у зомбі.

До речі, обличчя і собі, й дитині теж можна "пофарбувати" крейдою. І не забудь про манікюр як у зомбі - зелений, чорний або коричневий.

Пожирач павуків

Такий костюм на Хеловін повинен особливо сподобатися хлопчикам. Щоб його зробити, знадобиться вільний чорний одяг, можна спеціально зробити з чорного шовку плащі, накинувши які поверх одягу, ви з дитиною станете справжніми пожирачами павуків.

Обличчя можна "вибілити" за допомогою крейди, а фарбою для гриму намалювати павутину й павуків. І не забудьте прикупити побільше павуків різної форми й розмірів. Адже ви ж пожирачі павуків!

Гарного свята!!!

Матеріали з сайту lady.tochka.net

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter