Вчені склали рецепт ідеального шлюбу

Родина
Юлія Малицька6 листопада 2014 о 14:011609 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Вчені склали рецепт ідеального шлюбу
Висновки вчених побудовані переважно на статистичних даних.

Вчені склали рецепт ідеального шлюбуvk.com

Вчені, які вивчили понад 3000 пар, що брали участь у дослідженні на тему ідеального шлюбу, прийшли до висновку, що шлюб має максимальні шанси довгого життя, якщо у подружжя є як мінімум два загальних хобі, якщо подружжя обіймаються не менше трьох разів на день, 1 раз на день зізнаються в коханні один одному і 2 рази на місяць влаштовують романтичну вечерю.

Також вчені виявили таку закономірність, що вірності у шлюбі найчастіше дотримуються ті пари, які познайомилися за допомогою друзів і оженилися через 3,5 року після першого знайомства.

Дослідники довели, що як і в кулінарних питаннях, рецепт гарного шлюбу – в дрібницях. До таких дрібниць відносяться ідеальна різниця у віці і час відносин до укладення шлюбу.

На думку вчених, ідеальна різниця у віці для вдалого шлюбу – 2 роки і 3 місяці. При цьому чоловік повинен бути старший за дружину і кращий вік для нього для весілля – 31 рік.

Після періоду романтики і пристрасті необхідно підтримувати любов у шлюбі обіймами, поцілунками і романтичними вечорами. Заняття сексом повинні бути не рідше трьох разів на тиждень. А першу дитину бажано народити через 2 роки і 2 місяці після одруження.

Для збереження стосунків 3 рази на тиждень засинайте в обнімку, і щодня залишайтеся на зв’язку, незалежно від того, де ви знаходитеся і що робите: мінімум 3 смс, 3 телефонних дзвінка або листи.

2 рази на рік для другої половинки слід влаштовувати сюрприз і бажано раз на рік відпочивати за кордоном.

Але вчені попереджають, що дуже важливо також відчувати деяку незалежність і для цього 2 рази на місяць проводити час окремо один від одного – ходити на концерти, відпочивати з друзями, для жінок – займатися шопінгом і т.д.

Такі висновки вчених побудовані переважно на статистичних даних, а вірити їм чи ні – вирішувати тільки вам.

Матеріали сайту cikave.org.ua

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter