У Полтаві неповнолітній організував грабіж іноземця

Ситуація
Юлія Обелець21 жовтня 2014 о 15:261056 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві неповнолітній організував грабіж іноземця
17-річний студент поцупив барсетку з 25 тисячами гривень у 26-річного жителя іншої країни.

У Полтаві неповнолітній організував грабіж іноземцяПолтаві неповнолітній організував грабіж іноземця. Фото zakarpattya.net.ua

Нещодавно до чергової частини ПМУ УМВС України в Полтавській області звернувся 26-річний іноземець, – йдеться на сайті обласної міліції. – Він повідомив, що на нього напала група невідомих осіб у центрі міста та відкрито заволоділа його барсеткою, в якій знаходилися кошти у сумі 25 тисяч гривень.

Правоохоронці, по отриманим зовнішнім ознакам зловмисників, розпочали пошук по «гарячих слідах». Завдяки оперативно-розшуковим заходам, міліціонерам вдалося швидко встановити та знайти зловмисника, котрий організував напад на хлопця. Ним виявився 17-річний полтавець, студент одного із коледжів міста. Свій вчинок ґрунтовно правопорушник пояснити не зміг.

Нині подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція даної статті передбачає штраф від 850 до 1700 гривень або громадські роботи на строк від 120 до 240 годин, або виправні роботи на строк до 2 років, або арешт на строк до 6 місяців, або позбавлення волі на строк до 4 років.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter