Засудили полтавців, які підпільно виготовляли і збували коньяк та горілку

Ситуація
Юлія Обелець21 жовтня 2014 о 16:301111 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Засудили полтавців, які підпільно виготовляли і збували коньяк та горілку
Засудили членів організованої групи, які реалізовували незаконно виготовлені алкогольні напої.

Засудили полтавців, які підпільно виготовляли і збували коньяк та горілкуЗасудили полтавців, які підпільно виготовляли і збували коньяк та горілку. фото volynpost.com

Набрав чинності вирок Київського районного суду міста Полтави, яким 3 мешканців обласного центру визнані винними та засуджені за вчинення у складі організованої групи незаконного придбання, зберігання, транспортування з метою збуту, а також збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв. Суд призначив покарання у виді штрафу, суми якого від 22 до 27 тисяч гривень, – йдеться на сайті обласної прокуратури.

Нагадаємо, упродовж квітня-липня 2014 року ці чоловіки щотижня купували близько 1000 літрів харчового спирту, розводили його з водою та додавали необхідні барвники і глюкозу. Таку суміш реалізовували населенню під виглядом горілки й коньяку, а отримані прибутки від збуту розподіляли між собою.

В автомобілі, приміщеннях та помешканнях, які належать учасниками злочинної групи, вилучили 5 060 літрів спирту, понад 2 тисячі літрів алкогольних напоїв, які імітували горілку і коньяк.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter