Адвокат Мамая пояснив, чому суддя Октябрського райсуду упереджена у справі мера

Скандали
Ольга Матвієнко4 липня 2014 о 11:412879 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Адвокат Мамая пояснив, чому суддя Октябрського райсуду упереджена у справі мера
​Олександр Мамай не прийшов на 10 із 11 судових засідань у порушеній проти нього справі про адміністративне правопорушення. Адвокат повідомляє, що його підзахисний то у відпустці, то у відрядженні і вимагає відводу судді.

Адвокат Мамая пояснив, чому суддя Октябрського райсуду упереджена у справі мераЛариса Гольник. Фото Олега Журавльова

На його думку, суддя Лариса Гольник виносить постанови про примусовий привід міського голови до судового залу безпідставно і ставиться до нього упереджено.

Аби відстояти свою думку, адвокат посадовця Олександр Ковжога навіть вперше за 11 засідань суду дав коментар пресі:

– Вважаю, що суд є упередженим. Я подав заявку про відвод судді, але вона мою заявку не розглянула. Сьогодні я написав заяву, мотивуючи тим, що вона особисто 27 і 28 січня була учасником майдану, де висловлювала свою думку щодо неналежної влади та невдоволення Мамаєм. Це вже є свідченням того, що суддя буде діяти упереджено, – повідомив Ковжога.

Адвокат підкріпив свої свідчення роздруківкою статті «Коло» – «На мітингу «за порядок» в Полтаві ледь не побилися». Нагадаємо, що Лариса Гольник не була учасником мітингу, а разом із Ігорем Гавриленком намагалися з’ясувати законність його проведення.

Мер Полтави знову не прийшов на суд

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter