Депутат облради: екс-голова Глобинської РДА за рік призвів район до занепаду

Скандали
Ніна Король16 червня 2016 о 17:272568 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Депутат облради: екс-голова Глобинської РДА за рік призвів район до занепаду
Депутат обласної ради Інна Авраменко (УКРОП) живе у Глобиному і знає проблеми краю не з чуток.

Інна Авраменко, депутат Полтавської обласної ради

Вона прокоментувала ситуацію довкола звільнення голови Глобинської райдержадміністрації.

– Нарікання на його роботу і стиль роботи були дуже давно. Але те, що він член БПП, давало йому величезні преференції. Коли звітувався Валерій Головко (голова Полтавської ОДА), я особисто запитувала тоді (це фіксували й на відео): якими критеріями ви керуєтесь, призначаючи голів РДА? Адже у нас керівник РДА і його заступник не можуть знайти спільної мови між собою. Заступник писав скарги на керівника, керівник на заступника, а це не командна робота. Власні амбіції треба залишити і працювати на розбудову країни, на відновлення, а не ділити повноваження, не працюючи при цьому. Наш Глобинський район один із найбільших. Нині він посідає одне з останніх місць за всіма показниками. І це заслуга очільника РДА. Район найменше бере участі у різних проектах, які б розвивали край (раніше активно велась ця робота). Про нас перестали чути, бо керівництво цим не опікувалось. А чим займалось, ми всі дізнались після арешту. До речі, екс-керівник Вакуленко «виїхав» на гаслах «ця злочинна влада» і постійно прикривався Майданом.

На посаді наступного очільника Глобинської РДА Інна Леонідівна бачить передовсім компетентну людину.

– На мою думку, у першу чергу варто зважати на ділові якості претендента, на його професіоналізм. Василь Вакуленко, як стверджує Інна Авраменко, не мав таких якостей, він не компетентний, не користувався авторитетом ні в керівного складу, ні в інших жителів району та міста.

Василь Вакуленко, екс-голова Глобинської РДА. Фото antikor.com.ua

Це свідчить, вважає Інна Леонідівна, про те, що не варто чинній владі призначати на такі посади провальні кандидатури, які тягнуть район у прірву.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter