Геннадій Сікалов закликав Лисака піти у відставку (відео)

Скандали
Ольга Правденко12 червня 2015 о 15:552038 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Геннадій Сікалов закликав Лисака піти у відставку (відео)
Скандал навколо неправильно прооперованої у трьохрічної дівчинки набирає обертів.

Громадський активіст закликав Лисака піти у відставку (відео)Фото з сайту fakty.ictv.ua

Нагадаємо, мама дитини Альона Гохалтер звернулася у міліцію та повідомила про лікарську помилку. Замість того, щоб зробити операцію на лівій нирці (діагноз – рефлюкс), полтавські лікарі зробили оперативне втручання в праву здорову нирку.

Матір стверджує, що медики перепутали її дочку з іншою дівчинкою, яка потребувала операції саме на правій нирці.

Сьогодні,12 червня, на брифінгу організованому ГО «Останній бастіон», його лідер Геннадій Сікалов заявив, що за таку халатність має відповідати профільний департамент, тому поставив вимогу перед Віктором Лисаком, начальником департаменту охорони здоров’я, написати заяву на звільнення протягом п’яти днів. Така ж вимога була поставлена і перед головним лікарем міської дитячої лікарні та бригадою медиків, котрі проводили операцію.

На брифінгу очікували і Альону Гохалтер, проте її не було. Організатори відсутність мами дівчинки пояснили тим, що в дитини піднялася температура і вона не могла її залишити саму в лікарні.

До вашої уваги – відео зроблене журналістами.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter