Мер Полтави : Ведіть мене до суду, я ні від кого не ховаюсь

Скандали
Юлія Обелець13 серпня 2014 о 12:012169 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Мер Полтави : Ведіть мене до суду, я ні від кого не ховаюсь
Мер Полтави Олександр Мамай твердить, що готовий прийти до суду, так суддя – у відпустці. Він припускає, що наступне засідання відбудеться вже наступного року.

Мер Полтави : Ведіть мене до суду, я не від кого не ховаюсьМер Полтави : Ведіть мене до суду, я не від кого не ховаюсь

Сьогодні, 13 серпня, очільник Полтави під час відвідин школи №7 відповів на питання журналістів щодо судової тяганини.

– Суддя сама не знає, коли відбудеться наступне засідання, – твердить Олександр Мамай. – Я особисто в понеділок телефонував в УБОЗ і говорив, що знаходжусь на робочому місці, їжджу по місту на своєму авто – я тут, ведіть мене в суд. Я не від кого не ховаюсь. Але вони не знають, що робити – суддя у відпустці. Наскільки мені відомо, то це вона вже третій раз пішла у відпустку. Тож якщо наступного разу буде міський голова у відпустці, вибачайте. Узагалі, вважаю що суддя веде не професійну, а політичну діяльність. Дуже прикро через це. І, думаю, наступне засідання відбудеться вже наступного року, коли у судді закінчаться повноваження. Вважаю, що протокол написали «під ковдрою». Рішення вона приймала емоційно. Адже у мене ніхто пояснень не брав.

Розповів очільник Полтави і чому працівники УБОЗ не знайшов його на робочому місці 7 серпня, коли проходило судове засідання.

– Безпосередньо 7 серпня 2014 року було 40 днів від дня смерті мого затя. Тому я взяв три дні відпустки. Про судове ж засідання мене особисто ніхто не повідомив. А на всі пояснення правоохоронців, що не могли мене знайти, скажу – то так шукали.

Журналіст «Кола» звернулась за роз’ясненнями до прес-служби УМВС у Полтавській області. Запитувала, чому ж досі не виконали постанову судді про затримання Олександра Федоровича.

– Працівники УБОЗ знають, що Олександр Мамай ходить на роботу. Звернулись до суду з цього приводу, де повідомили, що суддя, яка веде справу, – у відпустці. Тож нині його затримати неможливо. Чекаємо на роз’яснення з суду – як виходити з ситуації, – пояснили в обласній міліції .

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter