Обурені селяни і нардепи Мосійчук і Ляшко блокують підприємство «Гадячсир»

Скандали
Ольга Матвієнко28 серпня 2015 о 16:373327 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Обурені селяни і нардепи Мосійчук і Ляшко блокують підприємство «Гадячсир»
Люди з Оржицького та Семенівського районів області приїхали протестувати до Києва.

Обурені селяни і нардепи Мосійчук і Ляшко блокують підприємство «Гадячсир»Люди вимагають у керівництва «Гадячсир» віддати борги за молоко. Фото зі сторінки Ігоря Мосійчука у Фейсбуці

28 серпня близько 200 людей із Оржицького та Семенівського районів області блокують офіс ТОВ «Гадячсир». Разом із ними в протесті беруть участь нардепи Олег Ляшко та Ігор Мосійчук.

– Разом з полтавськими селянами захопили офіс компанії «Гадячсир». Вимагаємо від цинічних бариг повернути людям 7 мільйонів гривен, які ця компанія заборгувала за здане молоко, – написав Мосійчук на своїй сторінці у Фейсбуці.

Повідомляють, що в офіс компанії прибули правоохоронці, які намагаються розібратися в ситуації. Ігор Мосійчук зазначає, що прокуратура вимогу селян розібратися із боржником не виконала. На це навів офіційну відповідь прокуратури.

Обурені селяни і нардепи Мосійчук і Ляшко блокують підприємство «Гадячсир»

Нагадаємо, що сьогодні у Полтаві відбулося дві протестні акції: під обласною міліцією вимагали покарати винних у вбивстві миргородського активіста Третецького, а під міською радою – розібратися зі сміттєзвалищем у Макухівці.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter