Петро Ворона відповів на звинувачення депутата облради Капліна у перевищенні службових повноважень

Скандали
Ольга Правденко21 серпня 2014 о 11:312723 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Петро Ворона відповів на звинувачення депутата облради Капліна у перевищенні службових повноважень
Голова обласної ради Петро Ворона порадив депутату Діонісію Капліну згадати, як він роздавав гречку за Мамая та самому відзвітувати про свою роботу перед виборцями.

Петро Ворона відповів на звинувачення депутата облради Капліна у перевищенні службових повноважень

Нагадаємо, Діонісій Каплін звинуватив Петра Ворону у перевищенні службових повноважень та одноосібному прийнятті рішення про недоцільність проведення Сорочинського ярмарку в цьому році.

– Було розширене засідання Президії обласної ради, на якій ми розглядали питання територіальної оборони та заслухали лист Миргородської районної ради про недоцільність проведення ярмарку. Президія майже одноголосно проголосувала на підтримку цього листа. Не голосував, мабуть, лише Олександр Удовіченко, наскільки я пам’ятаю. Є відповідний протокол про це рішення та звернення до Кабінету Міністрів на його підтримку, – коментує Петро Ворона. – А Капліну я порадив би згадти, як він роздавав гречку за Мамая, нехай піде до церкви помолиться і покається.

Щодо слів Капліна про те, що на наступній сесії облради, яка відбудеться 17 вересня 2014 року, він ставитиме питання про зняття Ворони з посади голови обласної ради, Петро Васильович відповів:

– Це його позиція. А мені цікаво чи він хоч раз відзвітував перед виборцями і чи за нього б ще раз проголосували? Нехай піднімають це питання на сесії, знімуть так, знімуть, це ж таке.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter