Під час сесії Полтавської міської ради спалахнув скандал

Скандали
Андрій Іванов15 вересня 2015 о 13:4026282 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Під час сесії Полтавської міської ради спалахнув скандал
Деякі громадські активісти та журналісти не відразу змогли потрапити у сесійну залу.

Під час сесії Полтавської міської ради спалахнув скандалДеякі громадські активісти та журналісти не відразу змогли потрапити у сесійну залу. Фото: Андрія Іванова.

Зокрема громадський діяч Ігор Кіянчук, журналісти «Громадського ТБ Полтава», «Кола» ледь не залишилися у коридорі під час сесії Полтавської міської ради. Також не могли туди потрапити і батьки дітей, які прийшли послухати питання №24 про дитячу художню школу. Нагадаємо, її хочуть «переселити» із приміщення, що розташоване на подвір’ї краєзнавчого ліцею, в інше. Двері заблокували люди у формі з нашивками «Приватна охорона Антарес – 3000». Ними командував чоловік, який не забажав представлятися. Міліція не захотіла втручатися у конфлікт, не зважаючи на всі прохання людей, яких не пускали. У решті-решт людям довелося прориватися самотужки: хто за допомогою банального обману (зокрема так потрапив і журналіст «Кола»), хто за допомогою фізичної сили, хто вмовив «Антарес – 3000», а хто взяв охоронців змором.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter