Полтавські активісти: політична сила міського голови хоче приватизувати приміщення дитячої поліклініки (відео)

Скандали
Андрій Іванов12 червня 2015 о 08:351539 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавські активісти: політична сила міського голови хоче приватизувати приміщення дитячої поліклініки (відео)
Активісти просили в заступника міністра охорони здоров’я врятувати дитячу стоматологічну поліклініку від «хана Мамая».

Полтавські активісти стверджують, що політична сила міського голови хоче приватизувати приміщення дитячої поліклініки

Три дні тому, 7 червня, мені повідомили, що дитячу поліклініку, яка знаходиться за адресою площа 1100-річчя 9, біля обласної прокуратури, намагаються перевести в терапевтичне відділення дитячої лікарні на Леваді, – розповідає Василь Ковальчук, полтавський правозахисник. – А колишнє приміщення під кінцівку своєї каденції «ординці з «Совісті України» на чолі з «ханом Мамаєм» намагаються «прихватезувати».

Василь Ковальчук склав інформаційні запити до міської та обласної прокуратур та Полтавської міської ради. Ключовим питанням якого є: чи планується приватизація приміщення поліклініки приватними структурами. Також Василь Ковальчук звернувся до Віктора Шафранського, заступника Міністра охорони здоров’я України. Замміністра був сьогодні у Полтаві на з’їзді сімейних лікарів України. Він сказав, що не допустить приватизації поліклініки.

Втім, Олександр Мамай, міський голова Полтави, у телефонній розмові з журналістом «Кола» усе заперечив.

– Я це вперше дізнався від вас, – сказав міський голова. – Тепер хоч буду знати про свої намагання. Як її можна приватизувати, скажіть мені? Я знаю пана Ковальчука, він чудова людина, але, будь ласка, не підхоплюйте усього, що він каже.

Читайте також: У Полтаві п’яний чоловік у формі чіплявся до перехожих та «стріляв» цигарки.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter