Полтавські активісти вважають провокацією поведінку невідомих під час суду над Кернесом (відео)

Скандали
Андрій Іванов18 травня 2015 о 15:2328901 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавські активісти вважають провокацією поведінку невідомих під час суду над Кернесом (відео)
Полтавці, які влаштували мітинг перед приміщенням Київського районного суду, вважають дії невідомих провокацією, яка на руку підсудному.

Полтавські активісти вважають провокацією поведінку невідомих під час суду над КернесомДо кінця суду стояли лише люди без масок. А "провокатори" втікли майже відразу після підсудного. Фото: Андрія Іванова

Сьогодні, 18 травня, під час суду у Полтаві над Геннадієм Кернесом, мером Харкова, невідомі у масках палили файєри, кидали у захисників підсудного яйця та обливали «зеленкою». Такі дії, за словами адвокатів і спричинили те, що Геннадія Кернеса евакуювали с зали суду. Щоб, так би мовити, не нашкодили підсудному.

Віталій Клименко, координатор полтавського Євромайдану, вважає це провокацією:

– Я проти сепаратизму, який творив у Харкові Кернес. Але я не зміг потрапити на судове засідання, бо не пустив спецпідрозділ міліції – «Грифон». Від дій харківського «Грифону» постраждали журналісти «Першого національного» та «СТБ» - їх били дубинками.

Крім того, Віталій Клименко повідомив, що не знає людей, які жбурляли яйця в адвокатів. Він говорить, що вони взагалі приїхали із Києва окремим автобусами.

– Ми хотіли зайти мирно, але нас спровокували дії «Грифона» у главі з майором Калініним.

Нагадаємо, що схожої думки дотримується і один із потерпілих.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter