Полтавські даівці скаржаться, що їх знову змушують брати хабарі з водіїв

Скандали
Наталія Сіробаб23 лютого 2015 о 14:012156 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавські даівці скаржаться, що їх знову змушують брати хабарі з водіїв
Працівникам Державтоінспекції вже через два тижні після арешту колишнього керівника заявили, що знову доведеться брати гроші з автомобілістів.

Полтавські даівці скаржаться, що їх знову змушують брати хабарі з водіївПолтавські даівці скаржаться, що їх знову змушують брати хабарі з водіїв, фото з сайту nua.in.ua

Після арешту начальника УДАІ Полтавської області Петра Блажівського за звинуваченням у корупції місцеві працівники ДАІ працювали без хабарів всього два тижні, йдеться на сайті coruption.net.

Тільки-но резонансна справа затихла, рядових інспекторів знову почали змушувати збирати гроші з автомобілістів. Про це розповіли самі даівці в листі, надісланому на адресу редакції «Дорожнього контролю».

«Нещодавно призначений Блажівським П.М. на посаду командира роти Заєць С.М. заявив, що тепер у нього знайомства в Департаменті ДАІ та СБУ, а тому буде робити, що хоче. Після цього наші командири Бродський О.І. та Мєщанін М.О. оголосили, що нічого не змінилося, просто фінансові потоки змінилися трохи. Починаємо працювати за старою схемою – 100 грн із людини зі зміни + 3000 грн із людини на місяць на АТО, на СБ – куратору Сургаю і на Сіренку А.», – йдеться в повідомленні.

Копія звернення:

Полтавські даівці скаржаться, що їх знову змушують брати хабарі з водіїв

Полтавські даівці скаржаться, що їх знову змушують брати хабарі з водіїв

Нагадаємо, що попереднього начальника УДАІ в Полтавській області впіймали на хабарі після того, як самі працівники ДАІ почали скаржитися на чималі побори.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter