Полтавські правоохоронці спіймали злодія, який обкрадав підвали

Скандали
Наталія Сіробаб18 лютого 2015 о 15:361333 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавські правоохоронці спіймали злодія, який обкрадав підвали
Затриманий "чистив" погреби багатоповерхівок.

Полтавські правоохоронці спіймали злодія, який обкрадав підвалиdoba.te.ua

Дільничні інспектори Київського райвідділу міліції днями затримали полтавця, якого підозрюють у декількох крадіжках майна громадян із підвалів багатоповерхівок, повідомляють на сайті УМВС України в Полтавській області. Чоловік зізнався у скоєнні чотирьох подібних злочинів, однак міліціонери перевіряють його причетність до низки крадіжок.

Інформацію про зловмисника дільничні інспектори отримали, працюючи над розкриттям іншого злочину. «Нещодавно ми затримали жінку, яка скоїла крадіжку з одного з приватних будинків нашого району, – розповідає дільничний інспектор Київського РВ ПМУ лейтенант міліції Петро Гуржій. – Під час огляду її помешкання ми виявили речі, які раніше були викрадені з підвалів. Жінка розповіла нам, що їх приніс її знайомий, та сказала, де його можна знайти».

Знайомим виявився 37-річний полтавець, який раніше відбував покарання у в’язниці за зберігання наркотиків. Коли правоохоронці навідались до нього з речовими доказами, то заперечувати свою причетність до крадіжок він не став. «Після звільнення 2012 року з місць позбавлення волі я влаштувався на роботу різноробочим та почав заробляти собі на життя, – обґрунтовував зловмисник свої дії. Відповідно до санкції частини 3 статті 185 Кримінального кодексу України, за якою після скоєння крадіжок свого часу були розпочаті кримінальні провадження (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення), чоловікові тепер загрожує покарання у виді позбавлення волі строком від трьох до шести років.

Нагадаємо, нещодавно у Полтаві зловили грабіжників-«гастролерів».

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter