Полтавці скоро почують шокуючі речі про Мамая – Каплін

Скандали
Надія Труш26 січня 2015 о 14:343185 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавці скоро почують шокуючі речі про Мамая – Каплін
Народний депутат Сергій Каплін переконаний, що провести прес-конференцію стосовно судді його підштовхнув банальний страх перед в’язницею.

Олександр Мамай і Сергій Каплін

Нагадаємо, Мамай заявив, що суддя вимагала з нього 5 тисяч доларів за закриття справи. В свою чергу суддя Лариса Гольник запевняє, що нічого про це не знає.

Нардеп Каплін, який пообіцяв утопити мера в ополонці, якщо той не прийде на суд, переконаний, що дії Олександра Федоровича зумовлені страхом.

– Мамай єдине що вивчив у житті: найкращий захист це напад. Як ви думаєте, що його спонукало вийти на люди і розгублено брехати і блефувати? Правильно: страх в’язниці. Він знає що я маю на увазі, добре знає. Дуже скоро полтавці і вся країна почує шокуючі речі. Мамай з переляку вивалився на прес-конференцію, бо його вже переслідують думки про прілі тюремні простинки, решітка у вікні камери замість Мерседеса, щури та воші які співіснуватимуть з ним у камері років 15... А ще прокляття членів його корупційної мафіі. Ця скажена зграя, яка ненавидить полтавців, буде гнити у в'язниці. Питання лише в часі. Пропоную йти з повинною до прокурора. І тоді суд можливо пом'якшить покарання. Я рекомендую Мамаю не заяви на мене писати, а на ніч кожного дня читати "Муму".

Проте Олександр Федорович, схоже, зовсім іншої думки. Порадами про лікування не обійшлося. А й звернувся в прокуратуру щодо обіцянки Капліна втопити його.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter