У Полтаві виник скандал навколо одного із батальйонів в зоні АТО

Скандали
Ольга Матвієнко29 липня 2014 о 12:573189 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві виник скандал навколо одного із батальйонів в зоні АТО
​Громадські активісти обласного центру поширили інформацію про те, що бійців батальйону «Полтава» відправили на Схід невкомплектованими усім необхідними.

У Полтаві виник скандал навколо одного із батальйонів в зоні АТОІван Корсун під час відкправки батальйону "Полтава" на Схід. Фото зі сторінки УМВС у Полтавській області

В УМВС у Полтавській області 29 липня зібрали брифінг, аби спростувати інформацію про те, що бійці батальйону «Полтава» знаходяться у зоні АТО без належної амуніції та не забезпечені усім необхідним. Про це бійці АТО написали листа до керівництва із звинуваченням командування в корупції. Його підписали 40 людей.

Журналіст Юлія Обелець передає із УМВС, що на спростування інформації, поширеної громадськими активістами в Полтаві навіть показали відео, де видно, із чим бійці поїхали боротися з терористами. Під час брифінгу до приміщення обласного управління міліції прийшли і самі громадські активісти, і один із підписантів листа. Пізніше він заявив, що підписав листа, не знаючи про те, що підписує.

Детальніше про скандал навколо батальйону «Полтава» читайте згодом на сайті «Коло».

Нагадаємо, що спецпризначенці батальйону "Полтава" відправились у зону АТО 18 липня. Виконуючий обов’язки начальника УМВС області Іван Корсун заявляв, що бійці повністю укомплектованні для ведення боїв в умовах антитерористичної операції.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter