Екс-губернатор Полтавщини Віктор Бугайчук не протидіяв корупції

Скандали
Андрій Іванов18 березня 2015 о 13:031894 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Екс-губернатор Полтавщини Віктор Бугайчук не протидіяв корупції
Колишнього голову Полтавської ОДА засудили за те, що звільнив підлеглого-корупціонера не на тій підставі, на якій мав би.

Віктор Бугайчук на думку слідчих не протидіяв корупціїВіктора Бугайчука визнали винним у корупції. Фото з архівуЯн Стрелюк, прокурор Полтавської області, прокоментував справу колишнього голови Полтавської ОДА Віктора Бугайчука. Київський районний суд Полтави визнав його винним у корупції.

– Інкриміновували колишньому голові ОДА невжиття заходів щодо протидії корупції, – розповів Ян Стрелюк. – Цей посадовець звільнив з держслужби свого підлеглого за власним бажанням (мова йде про Олега Пустовгара, колишнього начальника департаменту інформдіяльності – авт.). А мав звільнити на підставі судового рішення, яким суд притягнув підлеглого до адміністративної відповідальності за вчинення корупційних дій.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter