Власник ресторану у Миргороді інформацію про бійку між переселенцями і льотчиками не підтвердив

Скандали
Ольга Правденко11 серпня 2014 о 10:572322 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Власник ресторану у Миргороді інформацію про бійку між переселенцями і льотчиками не підтвердив
Пан Валерій, власник ресторану "Козацькі розваги" у Миргороді, обурений чутками про бійку між переселенцями і льотчиками в його закладі.

Власник ресторану у Миргороді інформацію про бійку між переселенцями і льотчиками не підтвердивФото з сайту mirgorod.com.ua

Чоловік говорить, що всі чутки про тост "за последний сбитый хохляцкий самолет" і бійку, яка через нього відбулася між біженцями та льотчиками – маячня.

– Все це безпідставна маячня. Не розумію, кому на руку такий конфлікт? Ніякої бійки не було, більше того – жодної словесної перепалки. Так, справді, в нас відпочиває багато переселенців, але всі вони ввічливі люди, такі тости ніхто не каже, – переконує власник ресторану. – Більше того, в нас у приміщенні і на вулиці по периметру стоять камери відеоспостереження. Тож якби хтось бився, це було б зафіксовано.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter