За що звільнили працівника з будівництва спорткомплексу – версія керівника

Скандали
Ольга Правденко2 липня 2015 о 11:171221 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 За що звільнили працівника з будівництва спорткомплексу – версія керівника
Директор ТОВ «Полтававодопровід» стверджує, що Михайла Василенка звільнили не через відверту розмову з журналістом, а через те, що погано працював.

За що звільнили працівника з будівництва спорткомплексу – версія керівникаМихайло Василенко (на передньому плані)

Нагадаємо, слюсар Михайло Василенко, стверджував, що його звільнили з будівництва спорткомплексу на Петра Юрченка, 1-А через те, що сказав правду журналісту про затримку зарплати. Проте керівник підприємства «Полтававодопровід», на якому він працював, Валерій Калюжний, каже, що Василенко просто був поганим працівником і брали його на роботу з випробувальним терміном на місяць.

– Василенко вже працював на моєму підприємстві в 2014 році і ми звільнили його через те, що він не виконував належним чином свою роботу. У травні цього року він знову прийшов до мене проситися на роботу, переконував, що полікувався і буде працювати так, як треба, – розповідає Валерій Калюжний. – Я йому повірив і взяв на роботу з випробувальним терміном на місяць. У «Полтававодопровід» він працював з 15 травня, а безпосередньо на спорткомплексі, на момент, коли ви з ним розмовляли – всього тиждень. Станом на вчора він звільнений і зовсім не через те, що сказав вам про те, що затримують зарплату. Ним були не задоволені ні бригади, ні інші робітники, бо він більше говорив, ніж працював лопатою.

Віталій Володимирович не приховує, що на його підприємстві і справді затримують заробітну плату працівникам.

– Так, затримуємо, але не надовго – на 2-3 тижні, у наш скрутний час не завжди вдається заплатити вчасно, але саме по Василенку затримок немає, бо він не відпрацював ще й місяця, коли говорив з журналістом, – каже Калюжний.

Протягом двох днів, переконує керівник, Михайлу Василенку нарахують винні йому гроші, адже законодавство дає 3 днів на розрахування із звільненим працівником.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter