Заступник мера Полтави прокоментував дії прокуратури в міськраді

Скандали
Ольга Матвієнко11 квітня 2014 о 09:3826111 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Заступник мера Полтави прокоментував дії прокуратури  в міськраді
Ранковий візит прокуратури до Полтавської міськради прокоментував Юрій Левченко, заступник Олександра Мамая.

Заступник мера Полтави прокоментував дії прокуратури в міськраді

– Вчора на прес-конференції Олександр Мамай попереджував, що сьогодні у міськвиконкомі можливі заходи по роботі прокуратури і УМВС по виїмці документів. Це сьогодні відбулося, – говорить заступник. – О 8-й через центральний вхід пройшла група працівників УМВС, яка мені, як заступнику голови міської ради, надала ухвалу суду про те, що в міськвиконкомі повинні виконатися наступні дії: виїмка документів в управлінні ЖКГ, Управлінні капітального будівництва, відділі кадрів, управлінні майном, відділі економіки, а також у кабінетах полтавського міського голови та першого його заступника.

Не дивлячись на те, що слідчі працюють лише у кількох відділах та управліннях і в постанові суду не йдеться про блокування роботи міськвиконкому, до приміщення не пускають відвідувачів та пресу.

Левченко також не знає, які саме документи потрібні слідству і що там хочуть знайти. Переконаний, що усі дії Олександра Мамая та інших працівників міськвиконкому не виходили за рамки правового поля. Доказом цього і слугуватимуть усі вилучені документи.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter