Бартуловіч: «Наступного сезону прагнутимемо виступити ще краще»

Спорт
Андрій Іванов28 травня 2016 о 17:48670 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Бартуловіч: «Наступного сезону прагнутимемо виступити ще краще»
Хорватський півзахисник «Ворскли» Младен Бартуловіч розповів, які враження в нього від виступу команди в Лізі Парі-Матч сезону 2015/2016 та висловив сподівання на успішний старт команди Василя Сачка в розіграші Ліги Європи УЄФА…

Бартуловіч: «Наступного сезону прагнутимемо виступити ще краще»Фото та текст - прес-служба ФК «Ворскла»

«Думаю, сезоном, який щойно фінішував ми можемо бути задоволеними. Ми вибороли для себе місце, що дає право знову представити Полтаву в Лізі Європи. В принципі, завдання, яке ставили перед нами керівники, ми виконали. Було чимало хороших не лише за результатом, але й за змістом гри непоганих поєдинків. Не обійшлося й без прикрих поразок, зокрема на фініші. В цілому, гадаю, все нам вдалося. Наступного сезону, у цьому навіть не сумніваюсь, ми будемо прагнути виступити ще краще. Бажання перевершувати попередні досягнення – це природно для спортсмена. У нас хороший колектив, злагоджений тренувальний процес, сприятливий мікроклімат в команді. Будемо намагатися вдало стартувати в Лізі Європи й постараємось пройти до групового етапу. Це був би справді успіх для всіх нас та величезна радість для всіх уболівальників. Для цього будемо трудитися в поті чола й сподіватися на вдалий жереб. Всім, хто нас підтримує, хочу переказати вітання, подякувати за підтримку. Сподіваюсь, не розчаруємо вас результатами в новому сезону, який, по суті, вже не за горами», - закінчив Младен.

Читайте також: «Ворскла» – срібний призер дитячого турніру на честь Олега Бабаєва

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter