Чемпіонат України з пауерліфтингу стартував у Полтаві

Спорт
Ольга Матвієнко26 лютого 2015 о 18:251743 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Чемпіонат України з пауерліфтингу стартував у Полтаві
27 чемпіонат України з пауерліфтингу розпочався 26 лютого.

Чемпіонат України з пауерліфтингу стартував у ПолтавіУ Полтаві розпочався чемпіонат України з пауерліфтингу. Фото – www.rada-poltava.gov.ua

У виставковій залі міського Будинку культури урочисто відкрили чемпіонат України з пауерліфтингу. Полтава вже не вперше приймає у себе спортсменів цього виду, повідомляють у прес-службі Полтавської міської ради.

Організатори зазначають, що міська влада змагання підтримала і надала допомогу в організаційних питаннях.

– У Полтаві проводимо невипадково, адже тут багато людей, які мають досвід проведення змагань. Ми навіть не сумніваємося, що все пройде на високому рівні, – спілкуючись із представниками ЗМІ, зазначив Президент Федерації пауерліфтингу України Сіражутдін Базаєв. Також він розповів, що чемпіонат України – це головні змагання напередодні формування збірної України до участі на чемпіонатах Європи та світу.

Чемпіонат проходитиме протягом чотирьох днів, до 27 лютого включно. Взяти участь у ньому мали близько 200 спортсменів з усієї України. Проте не всі змогли приїхати через події на Сході країни. Через події, що наразі відбуваються в країні, не всім це вдалося.

Напередодні чемпіонату України відбулися змагання ветеранів пауерліфтингу. На цьому чемпіонаті полтавці здобули п’ять перших місць.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter