Гравець полтавської «Ворскли» дебютує у національній збірній

Спорт
Ольга Матвієнко22 серпня 2014 о 14:572407 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Гравець полтавської «Ворскли» дебютує у національній збірній
​Артем Громов зіграє на позиції півзахисника у збірній команді України на матчі проти Словаччини.

Гравець полтавської «Ворскли» дебютує у національній збірній Артем Громов після того, як забив гол у ворота "Динамо"

Гравець полтавської ФК «Ворскла» отримав виклик від головного тренера збірної України Михайла Фоменко на матч проти Словаччини. Про це повідомили на сайті Федерації футболу України. Цим турніром наша команда розпочне відбірковий цикл до Євро-2016.

Артем Громов став одним із 5 новачків збірної. Разом із ним у складі команди із 28 гравців поїдуть півзахисники Ковальчук, Ребенко та Громов, а також гравці атаки Шахов та Будківський. Двоє із них – 29-річний півзахисник харківського «Металіста» Павло Ребенок та 28-річний півзахисник одеського «Чорноморця» Кирило Ковальчук – абсолютні дебютанти, котрі ніколи раніше не захищали кольори України у молодших командах.

У 24-річного хавбека полтавської «Ворскли» Артема Громова є невеликий досвід. Він у 2010 році зіграв три матчі за молодіжну збірну. Натомість серйозний досвід у двох інших новачків: актуальний форвард «молодіжки», 22-річний нападник луганської «Зорі» Пилип Будківський провів за збірну України різних вікових груп 58 матчів, забивши 22 м’ячі, а 23-річний атакувальний півзахисник «Дніпра» Євген Шахов має в активі 69 ігор та 17 голів, проведених за юнацькі та молодіжну збірні країни.

Не так давно Артем Громов приніс "Ворсклі" перемогу над "Металургом"

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter