Колишне албанське тріо «Ворскли» гратиме за «Приштину»

Спорт
Андрій Іванов22 червня 2016 о 15:16898 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Колишне албанське тріо «Ворскли» гратиме за «Приштину»
Мова йде про Арменда Даллку, Дебатіка Цуррі та Ахмеда Янузі.

Колишне албанське тріо «Ворскли» гратиме за «Пріштіну»Ремзі Еджупі, Дебатік Цуррі, Арменд Даллку та Ахмед Янузі. Фото – prishtinafc.com

Як зазначено на офіційній сторінці клуба у Фейсбук, гравців узяли до ФК «Приштина» (Косово), як таких, що можуть підсилити команду напередодні старту у Єврокубках. Адже всі вони мають відповідний досвід.

– Тепер у нас є гравців з іменами, гравці з великим досвідом. Я вірю, що увесь цей досвід допоможе у роботі з молодими футболістами. «Приштина» готується до виступів на міжнародній арені, де, я дуже сподіваюся, ми виступимо достойно – сказав Ремси Еджупі, президент «Приштини».

Нагадаємо, що «Приштина» як володар Кубку Косова має зіграти в Лізі Європи. Щоправда, поки що ситуація з дебютом неоднозначна. За данними ряду ЗМІ, косоварів можуть не допустити до змагань під егідою УЕФА через низький рівень інфраструктури.

Читайте також: Арменд ДаллкУ: від «А» до «У»

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter