Молодь «Ворскли» перемогла одеситів

Спорт
Андрій Іванов23 липня 2016 о 15:00808 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Молодь «Ворскли» перемогла одеситів
«Ворскла» U-21 – «Чорноморець» U-21 – 2:1

22 липня 2016 року. 17:00. Крутий Берег. Стадіон «Лтава». Чемпіонат команд U -21. «Ворскла» U -21 – «Чорноморець» U -21 – 2:1 Голи: Саків (59), Ічанський (90) – Михайліченко (90+2) «Ворскла» U -21: Ткаченко, Варен, Даллку, Остапенко, Квасний, Фото та текст - прес-служби ФК «Ворскла»

22 липня 2016 року. 17:00. Крутий Берег. Стадіон «Лтава». Чемпіонат команд U-21.

Голи: Саків (59), Ічанський (90) – Михайліченко (90+2)

«Ворскла» U-21: Ткаченко, Варен, Даллку, Остапенко, Квасний, Одарюк, Ічанський (Гаркуша, 90), Мельник (Кравченко, 44), Саків, Прядун (Олійник, 46), Гасенко (Брага, 66).

Запасні: Вічний, Бобров, Максименко.

«Чорноморець» U-21: Тюрін, Щетінін, Отрошко, Буряченко, Норенков (Михайліченко, 78), Хамелюк, Медведь, Попов (Насімі, 57), Цокан, Мусолітін (Вареник, 57), Плохотнюк (Переверза, 46).

Запасні: Лободров, Чернишов, Михайліченко, Останін.

Початок сезону – це завжди хвилюючий момент. Особливо для молодих футболістів, для яких кожен наступний матч дає шанс проявити себе перед очима тренерів головної команди. Василь Сачко зі своїми помічниками, постійно відвідують ігри не лише дублерів, але й чемпіонату U -19. Як можна грати, повісивши рукава за таких умов!

Під новий гімн Прем’єр-ліги України команди вийшли на поле, а капітани команд, Олександр Ткаченко у «Ворскли» та Владислав Хамелюк у «Чорноморця» під національний гімн України підняли в небо прапор України. Перший реальний епізод для взяття воріт у матчі виник на 27-й хвилині. Максим Прядун вибігав на побачення з Тюріним. Воротар вийшов із воріт, але м’яч рикошетом ледь пірнув у ворота. На 34-й хвилині відмінна навісна передача з флангу від Одарюка адресувалася Саківу, але Тарас із близької відстані пробив надто просто для воротаря одеситів. На 44-й хвилині гри увірвався до штрафного майданчика гостей Гасенко, але в останній момент його бажанню пробити завадив Отрошко, заблокувавши удар.

На початку другого тайму полтавці отримали право на виконання кутового, й в штовханині біля одеських воріт м’яч ледь не опинився у воротах. Зокрема, мав змогу відзначитися захисник Остапенко, який часто-густо підключається до атакувальних дій своєї команди. На 58-й хвилині гри небезпечно подав штрафний з лівого краю карного майданчика гравець «Чорноморця» Медведь. Здавалось, шкіряна куля на мить повисла на володіннями воротаря, але Ткаченко таки приборкав м’яча. Уболівальники й самі ворскляни, здавалось, вже побачили м’яч у воротах опонента, коли Гасенко опинився перед воротами, але купа-мала з ніг та рік футболістів обох команд завадила реалізувати бажане. Та вже за мить передача з правого краю до штрафного знайшла голову активного Саківа, й Тарас забив красивий гол – 1:0!

Одесити значно активізували свої дії в передній лінії після пропущеного голу, провівши три небезпечних атаки. В одній з них сильний прямий удар з кута штрафного від Хамелюка полтавський страж воріт відбив перед собою, а завадив діяти «другим темпом», вибивши м’яч в аут, Ардін Даллку.

Шанс забити мав Ічанський за п’ять хвилин до завершення основного часу гри. Його удар метрів з двадцяти пішов над лівою «дев’яткою». Але виправився Сергій, коли йшла дев’яноста хвилина. Красивий удар з лівої ноги низом, якому воротар зарадити не зміг. Одесити майже одразу ж «розмочили» рахунок після голу Дмитра Михайліченка, але господарі поля довели матч до перемоги в дебютному матчі сезону 2016/2017.

Читайте також: «Ворскла» зіграє з хорватами у Полтаві

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter